De expert in vloeronderhoud

Tegenwoordig moet alles snel en Kort, Maar niet de levensduur van jouw vloeren

Wij zijn de vloerspecialisten

Die het verschil maken

Dat kunnen we dankzij ruim 30 jaar ervaring en vakspecialistische kennis op het gebied van vloeronderhoud. Geen vlek is ons te gek en met elke vloer weten wij raad. Onze vloerspecialisten kennen de innovatieve methoden om elke vloer te reinigen en optimaal te onderhouden en beschermen. Het resultaat: een vlekkeloze vloer, waar je lang plezier van hebt. Onze vakkennis delen we graag, open en transparant. Wij vegen niets onder het tapijt. Omdat wij geloven dat samenwerking de basis is voor een schone en betere toekomst.

De kracht van innovatie en meesterschap

Wij zorgen dat je vloer jaren langer meegaat

Wij onderhouden vloeren met de meest innovatieve reinigingsmethodes. Ons brede scala aan diensten is gericht op optimaal gebruikscomfort en de ideale levenscyclus van vloeren. Direct na de installatie starten we met periodieke onderhoud, zo garanderen we een lange levensduur. Maar ook als de vloer al langer in gebruik is, kunnen wij specialistisch reinigen. Met periodieke onderhoud en dieptereinigingen gaan wij een stap verder dan reguliere, oppervlakkige schoonmaak. Zo beschermen we de vloer tegen krassen en vuil en blijft hij als nieuw uitzien.

Alleen maar schoon is niet goed genoeg

WIJ DENKEN AAN DE VLOER VAN MORGEN

Duurzaamheid zit in ons DNA. Iedere dag weer vragen we ons af “Kan het beter, sneller en met nog minder belasting van het milieu?” Daarom is het dak van ons pand bedekt met zonnepanelen, rijden we in elektrische auto’s, werken we met milieuvriendelijke permanente coatings en reinigingsmiddelen en wordt ons afval hergebruikt of verwerkt tot niet schadelijke restproducten. Dat is ook onze insteek wanneer een vloer vervangen moet worden. Wat we kunnen laten hergebruiken, krijgt een tweede leven. Zo is en blijft de cirkel rond.

Minder onderhoud en een langere levensduur

Al meer dan 30 jaar vakexpert

Onze expertise zetten wij in bij verschillende sectoren. Met elk hun eigen vragen, omstandigheden en eisen. Maar steeds met dezelfde wensen: minder onderhoud, eenvoudige schoonmaak en een vloer die langer meegaat. Met meer dan 30 jaar kennis in vloeronderhoud, maken wij dat voor je waar.

KANTOOR

ZORG

Scholen

RESTAURANT

HOTEL

OVERHEID

INDUSTRIE

CRUISESCHEPEN

VLIEGTUIGEN

KANTOOR

ZORG

ONDERWIJS

RESTAURANT

HOTEL

OVERHEID

INDUSTRIE

CRUISESCHEPEN

VLIEGTUIGEN

Een plan op maat

Met excellent onderhoud als basis

Wij bieden je een onderhoudsplan op maat. Onze specialisten komen bij je langs, inspecteren de vloer en brengen de staat en eventuele mankementen in kaart. Vervolgens bepalen we wat de vloer nodig heeft en verwerken dat in een vloeronderhoudsplan. In één overzicht is alles duidelijk. Van de planning van de reguliere schoonmaak en de intensieve periodieke reiniging tot de investering inclusief terugverdientijd. We leggen alles vast in het digitaal vloerenpaspoort. Zo heb je overzicht en inzicht en houd je de controle over je vloer.  

Samenwerken is kennis delen

MAAK KENNIS MET het progenta PARTNERPROGRAMMA

Als internationaal topexpert in vloeronderhoud weten wij wat werkt voor een duurzame en vlekkeloze vloer. Dat bewijzen wij iedere dag weer met de vele vierkante meters vloeren die wij behandelen. Daarbij streven we natuurlijk naar maximale duurzaamheid.

 

Wij geloven dat innovatieve ketensamenwerking één van de manieren is om dat te bereiken. Daarom delen we onze vakkennis en werken we samen met schoonmaakbedrijven, stoffeerders, facility- en vastgoedorganisaties en vloerfabrikanten. Onze Spot Academy is ons kenniscentrum, ons opleidingscentrum en onze proeftuin. Ooit gestart als eigen proeftuin en inmiddels uitgegroeid tot een inspiratieroom voor iedereen. Hier ontwikkelen en testen we nieuwe innovaties, delen we specifieke productkennis en geven we trainingen.

WIJ WERKEN SAMEN MET ONDER ANDERE

Bedrijven met meesterlijke vloeren

Projecten waar we trots op zijn

Elke branche heeft zijn eigen wensen en eisen. Elke vloer zijn eigen aanpak. Maar het resultaat is altijd hetzelfde: een vlekkeloze vloer waarvan we de levensduur met vele jaren verlengen. Bekijk onze projecten en ontdek het zelf: wij komen overal over de vloer.

Wij blinken uit in meesterschap en innovatiekracht. Dat is wat klanten ons vertellen.

Marijn van Dijkhuizen

Founder PROGENTA

Kom werken bij Progenta

de leukste vacatures vind je hier

Wil jij werken bij een bedrijf waar jij centraal staat? Dan zit je bij Progenta goed! Wij houden van blije collega’s en daar doen we alles aan. Zo starten we de dag vaak samen met een sportles, even lekker de voeten van de vloer voor een soepel begin. Met onze interne Spot Academy leiden we jou op tot specialist. Afwisseling is gegarandeerd, want we betrekken je bijvoorbeeld actief bij alle innovaties en ontwikkelingen. Bijzondere bonus: we hebben onze eigen koekjes: vlekkies. En die zijn verrekte lekker. Kom je ons leuke team versterken?

Secured By miniOrange