Gietvloer

Zo reinigen en onderhouden wij je gietvloer optimaal

Verleng de levensduur van je gegoten vloer met meerdere jaren. Dankzij onze specialistische kennis, innovatieve methoden en onderhoudsprogramma’s op maat.

Gietvloer

Welk onderhoud heeft een gietvloer nodig?

Als een gietvloer niet goed wordt onderhouden, komen er vegen en beschadigingen op. De gegoten vloer krijgt een wazige uitstraling. Een gietvloer is opgebouwd uit lagen en bij intensief gebruik slijten die één voor één, waardoor er vuil en krassen op komen. Het goede nieuws is dat een gietvloer makkelijk te onderhouden is, omdat er geen naden in zitten. Om de vloer de mooie, strakke uitstraling te laten houden, is regelmatig onderhoud echt een must.

 

Zo onderhouden wij
gietvloeren

Voor het beste resultaat

Stap één

Basisonderhoud

De basisbehandeling is een aanvulling op de reguliere schoonmaak en verwijdert vuil en herstelt kleine beschadigingen. Onze vloerexperts zorgen ervoor dat de vloer er na de behandeling weer prachtig uitziet.

Stap twee

Grondig onderhoud

Afhankelijk van de kwaliteit en staat van de vloer voeren we gemiddeld eens in de vijf jaar grondig onderhoud uit. Onze vloerexperts geven de vloer dan een extra beschermlaag waardoor die beter beschermd is tegen vuil en beschadigingen. Zo verlengen we de levensduur van je vloer met gemiddeld vier tot zes jaar!

Stap drie

Advies & training

Onze vloerexperts weten alles van jouw vloer. Onze kennis delen we graag met jou en met het reguliere schoonmaakbedrijf. Zo halen we samen het beste uit je vloer.

Wij gebruiken duurzame producten en technieken die onze ecologische footprint en die van anderen minimaliseren. Wat we leren en ervaren delen we graag. Wat ons betreft gaan duurzaamheid en exclusiviteit niet samen.

Monique Zuure - Directrice

Secured By miniOrange