Linoleum vloer

Zo reinigen en onderhouden wij Linoleum vloer optimaal

Verleng de levensduur van je linoleumvloer met meerdere jaren. Dankzij onze specialistische kennis, innovatieve methoden en onderhoudsprogramma’s op maat.

Linoleum vloer

Welk onderhoud heeft een linoleum vloer nodig?

Linoleum is een elastische vloersoort, grotendeels gemaakt van natuurlijke grondstoffen, milieuvriendelijk, slijtvast en zeer sterk. Fabrikanten geven deze vloeren een toplaag mee die helaas in de loop van de jaren door slijtage verdwijnt. Dan heeft vuil vrij spel en krijgt de vloer niet alleen krassen, maar ook een minder fraaie uitstraling. Dit is goed te voorkomen met het juiste onderhoud. Daarmee verleng je ook nog eens de levensduur van je vloer.

Zo onderhouden wij een
linoleum vloer

Voor het beste resultaat

Stap één

Basisonderhoud

De basisbehandeling is een aanvulling op de reguliere schoonmaak en verwijdert vuil en herstelt kleine beschadigingen. Onze vloerexperts zorgen ervoor dat de vloer er na de behandeling weer prachtig uitziet.

Stap twee

Grondig onderhoud

Afhankelijk van de kwaliteit en staat van de vloer voeren we gemiddeld eens in de vijf tot zeven jaar grondig onderhoud uit. Onze vloerexperts verwijderen machinaal op een duurzame manier vervuiling en coatings waarna het linoleum voorzien wordt van een permanente bescherming. Zo verlengen we de levensduur van je vloer met gemiddeld 4 tot 6 jaar!

Stap drie

Advies & training

Onze vloerexperts weten alles van jouw vloer. Onze kennis delen we graag met jou en met de reguliere schoonmaakdienst. Zo halen we samen het beste uit de vloer.

Er bestaat een verkeerd beeld van het polymeren van vloeren. Men denkt een constantere uitstraling en een lagere kostenpost te hebben. Dat is niet juist. Daarom werken wij met permanente coatings. Deze leveren niet alleen een noodzakelijke duurzame oplossing maar ook veel organisatorisch gemak. Onze TCO’s laten zien dat het ook een kostentechnisch voordeligere keuze is. Het aanbrengen van permanente coatings vereist kennis en vakmanschap waarover onze specialisten beschikken.

Jorg van Emst - Research & Development

Secured By miniOrange