PVC vloer

Zo reinigen en onderhouden wij jouw PVC vloer optimaal

Verleng de levensduur van je Pvc-vloer met meerdere jaren. Dankzij onze specialistische kennis, innovatieve methoden en onderhoudsprogramma’s op maat.

PVC vloer

Welk onderhoud heeft een PVC vloer nodig?

Als je jouw pvc-vloer goed onderhoudt verleng je daarmee de levensduur. De vloeren krijgen vanuit de fabriek een beschermlaag mee, maar dat betekent zeker niet dat ze onderhoudsvrij zijn. Als je lang van je vloer wilt genieten, is het belangrijk om direct te starten met een vloeronderhoudsplan. Daarmee verleng je met elke schoonmaakbeurt de levensduur van je vloer. En lever je direct een positieve bijdrage aan het milieu.

Zo onderhouden wij
PVC vloeren

Voor het beste resultaat

Stap één

Basisonderhoud

De basisbehandeling is een aanvulling op de reguliere schoonmaak en verwijdert vuil en herstelt kleine beschadigingen. Onze vloerexperts zorgen ervoor dat de vloer er na de behandeling weer prachtig uitziet.

Stap twee

Grondig onderhoud

Afhankelijk van de kwaliteit en staat van de vloer voeren we gemiddeld eens in de vijf tot zeven jaar grondig onderhoud uit. Onze vloerexperts verwijderen machinaal op een duurzame manier vervuiling en coatings waarna het pvc voorzien wordt van een permanente bescherming. Zo verlengen we de levensduur van je vloer met gemiddeld 4 tot 6 jaar!

Stap drie

Advies & training

Onze vloerexperts weten alles van jouw vloer. Onze kennis delen we graag met jou en met het reguliere schoonmaakbedrijf. Zo halen we samen het beste uit de vloer.

Wij zijn uniek in onze verschillende soorten permanente coatings. Hierdoor kunnen wij voor elke situatie de juiste coating aanbrengen, zodat de vloer optimaal beschermd is. We houden rekening met de functionele eigenschappen van de vloer zoals OK-ruimten, Clean Room omgevingen, alcoholbestendige ruimtes, direct beloopbaar, ESD-geleiding en nog veel meer.

Jan Willem - Sales

Secured By miniOrange