Meubelreiniging

Ook sterk vervuilde meubelen weer als nieuw

Onze experts reinigen alle soorten meubelen. Grondig, hygiënisch en duurzaam. Dankzij onze specialistische kennis, innovatieve methoden en 30+ jaar ervaring is geen vlek ons te gek.

Meubelonderhoud

Goed plan met Progenta

De vakkennis en ervaring die we opdeden bij het reinigen van vloeren, passen we ook met succes en excellente resultaten toe op meubelen. Na een dieptereiniging zien zelfs sterk vervuilde meubelstukken er weer stralend uit.

Meubels die worden gebruikt, krijgen vroeg of laat vlekken. Die kunnen wij vakkundig voor je verwijderen. Om daarna de meubels daarna periodiek te onderhouden.  

Deze meubels reinigen wij

Van stof tot leer

Wij zorgen dat bureaustoelen, restaurantstoelen, kantinestoelen, bioscoopstoelen, theaterstoelen, caravankussens, bootkussens, autostoelen, touringcarstoelen, busstoelen, tramstoelen, treinstoelen en vliegtuigstoelen weer schoon en fris worden. Dat mogen stoelen met stoffen, maar ook met leren bekleding zijn. In 98-100% van de gevallen krijgen wij alle vlekken eruit, dankzij onze innovatieve reinigingsmethode: Encapsulation.

Innovatieve en
grondige reiniging

Schoon op het hoogste niveau

Encapsulation kapselt het vuil in met behulp van kristallen. 3 Cylindrische of roterende borstels duwen die kristallen in het tapijt. Daar doen ze hun werk en jouw reguliere schoonmaakbedrijf zuigt ze op of verwijdert ze bij de wekelijkse of dagelijkse reiniging. De concentratie kristallen stemmen we af op de staat van het tapijt, zodat we lichte tot zware verontreiniging kunnen aanpakken. Na dit proces ziet jouw tapijt er direct schoon uit. Deze methode gebruikt zeer weinig vocht. En dat maakt hem meer kosteneffectief, duurzamer en veiliger.

Wij organiseren onze dienstverlening gericht op het behalen van een klant- en medewerkerstevredenheid van een 8,5. Dit lukt ons nog steeds en houdt ons scherp om steeds te willen verbeteren.

Monique Zuure

DIRECTRICE

Secured By miniOrange