Tegelvloer

Zo reinigen en onderhouden wij jouw tegels optimaal

Verleng de levensduur van je tegelvloer met meerdere jaren. Dankzij onze specialistische kennis, innovatieve methoden en onderhoudsprogramma’s op maat.

Tegelvloer

Welk onderhoud heeft een Tegelvloer nodig?

Op een tegelvloer kan een vettige waas ontstaan of er worden vegen en zelfs voetstappen zichtbaar. Dat ligt niet aan de tegels zelf, maar aan de schoonmaak. Om tegelvloeren echt mooi te houden is een grondig onderhoudsprogramma nodig. Zo ziet de vloer er weer als nieuw uit en verleng je de levensduur van de vloer met meerdere jaren. 

Met een goed schoonmaakprogramma, de juiste producten en periodiek onderhoud haal je het beste uit de tegelvloer. In de praktijk zien we weleens dat er teveel schoonmaakproducten worden gebruikt en daardoor wordt de tegelvloer glad. Ook trekt dit sneller vuil aan.

Zo onderhouden wij
tegelvloeren

Voor het beste resultaat

Stap één

Basisonderhoud

De basisbehandeling is een aanvulling op de reguliere schoonmaak en verwijdert vuil en herstelt kleine beschadigingen. Onze vloerexperts zorgen ervoor dat de vloer er na de behandeling weer prachtig uitziet.

Stap twee

Advies & training

Onze vloerexperts weten alles van jouw vloer. Onze kennis delen we graag met jou en met het reguliere schoonmaakbedrijf. Zo halen we samen het beste uit je vloer.

Wij organiseren onze dienstverlening gericht op het behalen van een klant- en medewerkerstevredenheid van een 8,5. Dit lukt ons nog steeds en houdt ons scherp om steeds te willen verbeteren.

Monique Zuure - Directrice

Secured By miniOrange