Natuursteen

Zo reinigen en onderhouden wij natuursteen vloeren optimaal

Verleng de levensduur van je natuurstenen vloer met meerdere jaren. Dankzij onze specialistische kennis, innovatieve methoden en onderhoudsprogramma’s op maat.

Natuursteen

Welk onderhoud heeft natuursteen nodig?

Op natuursteen kunnen vegen en wazen ontstaan, maar ook vlekken en verkleuringen door oude was- en zeeplagen. Om deze toch vaak iets gevoeliger vloeren in topconditie te houden, is intensief onderhoud nodig. Wij reinigen natuurstenen vloeren met milieuvriendelijke middelen en zorgen dat ze er weer prachtig bij liggen.

Zo onderhouden wij
natuursteen

Voor het beste resultaat

Stap één

Basisonderhoud

De basisbehandeling is een aanvulling op de reguliere schoonmaak en verwijdert vuil en herstelt kleine beschadigingen. Onze vloerexperts zorgen ervoor dat de vloer er na de behandeling weer prachtig uitziet.

Stap twee

Grondig onderhoud

Afhankelijk van het type natuursteen, zijn er diverse behandelmethodes. Gezien de vele soorten stenen en haar unieke eigenschappen, is het van belang om per project te kijken welke behandeling geschikt is. Met onze kennis en ervaring weten wij wat we moeten doen voor het beste resultaat.

Stap drie

Advies & training

Onze vloerexperts weten alles van jouw vloer. Onze kennis delen we graag met jou en met het reguliere schoonmaakbedrijf. Zo halen we samen het beste uit je vloer.

Het is niet voor niets dat natuurstenen vloeren tot de beste in haar soort behoren. Al in de oudheid werden deze gelegd. Het resultaat na bijvoorbeeld het kristalliseren of mineraliseren is echt verbluffend, deze vloeren kunnen zo generaties lang meegaan!

Marijn van Dijkhuizen - Founder

Secured By miniOrange