Houten vloer

Zo reinigen en onderhouden wij je houten vloer optimaal

Verleng de levensduur van je houten vloer met jaren. Dankzij onze specialistische kennis, innovatieve methoden en onderhoudsprogramma’s op maat.

Houten vloer reiniging

Welk onderhoud heeft een houten vloer nodig?

Houten vloeren hebben nerven waarin vuil zich kan ophopen. Als dat vuil uitgelopen wordt op die vloer, gaat die er dof uitzien. Om te zorgen dat je lang plezier hebt van een mooie houten vloer, is intensief onderhoud nodig. Door goed te onderhouden wordt de levensduur verlengd van de vloer en ziet de vloer er goed verzorgd en schoon uit. 

Zo onderhouden wij
houten vloeren

Voor het beste resultaat

Stap één

Basisonderhoud

De basisbehandeling is een aanvulling op de reguliere schoonmaak en verwijdert vuil en herstelt kleine beschadigingen. Onze vloerexperts zorgen ervoor dat de vloer er na de behandeling weer prachtig uitziet.

Stap twee

Grondig onderhoud

Afhankelijk van het type hout zijn er diverse methodes om de vloer te behandelen. De eerste stap is vaak het schuren van het hout, hiermee verwijder je in feite al het vuil in de nerven maar nog belangrijker, het hout krijgt hier haar originele uitstraling mee terug. Anders dan bij natuursteen kan je dit niet oneindig doen. Traditioneel worden houten vloeren vaak om de twee jaar geolied of gelakt. Aangezien dit een tijdrovend en kostbaar traject is zijn er inmiddels ook permanente coatings ontwikkeld welke jaren blijven zitten, eenvoudig schoon te maken en te onderhouden zijn.

Stap drie

Advies & training

Onze vloerexperts weten alles van jouw vloer. Onze kennis delen we graag met jou en met het reguliere schoonmaakbedrijf. Zo halen we samen het beste uit je vloer.

Wij gebruiken duurzame producten en technieken die onze ecologische footprint en die van anderen minimaliseren. Wat we leren en ervaren delen we graag. Wat ons betreft gaan duurzaamheid en exclusiviteit niet samen.

Monique Zuure - Directrice

Secured By miniOrange