Onderhoudsadvies

+4 jaar levensduur voor je vloer Met optimaal onderhoud

Onze onderhoudsplannen op maat. Vastgelegd in een vloerenpaspoort dat jou maximaal en actueel inzicht geeft in de staat van je vloeren.

Een plan op maat

Met excellent onderhoud als basis

Progenta biedt je een onderhoudsplan op maat. Onze vloermeesters komen bij jou langs, inspecteren de vloer en brengen de staat en eventuele mankementen in kaart. Als de vloer al een tijd in gebruik is, geven we die een grondige onderhoudsbeurt zodat hij er weer als nieuw uitziet.

Een onderhoudsplan
voor jouw vloer

Voor het beste resultaat

Vervolgens bepalen we wat de vloer op langere termijn nodig heeft en verwerken dat in een vloeronderhoudsplan. In één overzicht is alles duidelijk. Van de planning van de reguliere reiniging en de intensieve periodieke schoonmaak tot de investering. We leggen alles vast in het digitaal vloerenpaspoort. Zo heb je overzicht en inzicht en houd je de controle over jouw vloer.

Maak je al gebruik van een regulier schoonmaakbedrijf? Geen probleem. Als onderdeel van onderhoudsadvies delen we onze kennis graag met jouw schoonmakers. Zo kunnen zij ook het beste uit je vloer halen.

Vloerdata en inspectie

Schoon op het hoogste niveau

Wat is de actuele staat van je vloer? Wanneer is onderhoud nodig? En wat is het ideale moment voor vervanging? De antwoorden op die vragen komen te staan in het digitale vloerenpaspoort. Daarmee weet je op elk moment hoe jouw vloer erbij ligt.

Samenwerken met Progenta voelt als 1+1=3. Samen hebben wij onze krachten gebundeld en onderhouden wij de vloeren van het LUMC in Leiden. Dit werkt super, ze zijn zeer kundig in hun vak!

Rita Brouwer - Hago Zorg

Secured By miniOrange