Tapijt reiniging

Zo reinigen en onderhouden wij jouw tapijt optimaal

Verleng de levensduur van je tapijt met meerdere jaren. Dankzij onze specialistische kennis, innovatieve methoden en onderhoudsprogramma’s op maat.

Niet alleen als jouw tapijt vlekken, waterschade of loopsporen heeft, is er reiniging nodig. Ook tapijt dat er schoon uitziet, kan het beste twee tot drie keer per jaar onderhouden worden. Zo krijgt onzichtbaar vuil geen kans en blijven de kwaliteit van het tapijt en de hygiëne optimaal. En heeft het tapijt continue een vlekkeloze uitstraling!

Innovatieve reinigingsmethode

Wij reinigen en onderhouden tapijt met innovatieve reinigingsmethode

Wij reinigen en onderhouden tapijt met de innovatieve reinigingsmethode Encapsultation door middel van de Smart Care Trio methode. Encapsulation kapselt het vuil in met behulp van kristallen. Drie cilindrische, roterende borstels duwen die kristallen in het tapijt. Daar doen ze hun werk en jouw reguliere schoonmaakbedrijf zuigt ze op bij de wekelijkse of dagelijkse reiniging. De concentratie kristallen stemmen we af op de staat van het tapijt, zodat we lichte tot zware verontreiniging kunnen aanpakken. Na dit proces ziet jouw tapijt er direct schoon uit. Deze methode gebruikt zeer weinig vocht. En dat maakt hem kosteneffectief, duurzamer en veiliger.

Voor iedereen

Gemakkelijk zelf uit te voeren

In ons partnerprogramma leren wij schoonmakers deze methode optimaal toe te passen. De Smart Care Trio machine is eenvoudig te bedienen. De bijbehorende Cradle to Cradle gecertificeerde reinings- onderhoudsmiddelen zijn bij ons te koop. Deze methode past makkelijk in de dagelijkse schoonmaak. Zo kun je ook zelf jouw tapijt optimaal reinigen en onderhouden.

Alle voordelen op een rij

ga voor het beste resultaat

Speciaal voor vliegtuigen en cruiseschepen

Smart Care Aviation

Samen met verschillende cruisescheep- en luchtvaartmaatschappijen hebben wij een methode ontwikkeld die de reguliere schoonmaak aan boord duurzamer maakt. Deze methode vraagt om (veel!) minder water, zorgt dat tapijt in vliegtuigen en cruiseschepen tot wel 3 keer langer mee gaat en past in een circulaire economie. Met onze Smart Care Aviation methode verwijderen wij vrijwel alle vlekken, waardoor je zo min mogelijk tapijt meer hoeft te vervangen. Dat scheelt niet alleen kosten en tijd, maar maakt het ook de meest duurzame oplossing. Het tapijt krijgt en houdt een frisse uitstraling en het hygiëne-niveau is optimaal. Het geeft geen overlast in geur en geluid, het laat geen kleverig residu achter en jouw tapijt is na reiniging meteen beloopbaar. Deze methode is makkelijk te leren, zodat jouw reguliere schoonmaakorganisatie er direct mee aan de slag kan.

De voordelen van Smart Care Aviation:

Partnerprogramma

Schoon op het hoogste niveau

Deze unieke methode is geschikt voor schoonmaak-onderhoudsbedrijven die op vliegvelden over de hele wereld werken. In ons Smart Care Aviation partnerprogramma leer je deze methode makkelijk en snel en ontdek je hoe je het beste resultaat behaalt. Smart Care Aviation integreer je makkelijk in bestaande aviation schoonmaakprogramma’s.

Wil je meer weten over het partnerprogramma? Wij delen onze kennis en leren je de beste methodes voor innovatief vloeronderhoud.

Wij organiseren onze dienstverlening gericht op het behalen van een klant- en medewerkerstevredenheid van een 8,5. Dit lukt ons nog steeds en houdt ons scherp om steeds te willen verbeteren.

Monique Zuure - Directrice

Secured By miniOrange