Rubber- en sportvloeren

Zo reinigen en onderhouden wij jouw rubber- en sportvloeren

Verleng de levensduur van je rubberen en sport vloeren met meerdere jaren. Dankzij onze specialistische kennis, innovatieve methoden en onderhoudsprogramma’s op maat.

Rubber- en sportvloeren

Welk onderhoud hebben Rubber- en sportvloeren nodig?

Van rubber- en sportvloeren denkt men nogal eens dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Ten onrechte. Alleen dweilen is onvoldoende, zeker tegen strepen van schoenen en stoelen. Om ze echt schoon te krijgen is een grondige reiniging nodig.

Fabrikanten voorzien deze vloer van een laag parafine. Voordat je hem kunt gebruiken moet je de vloer eerst intensief machinaal (laten) reinigen. 

 

Door een slim onderhoudsprogramma zorg je dat de vloer in topconditie blijft. De vloer heeft geen vlekken en strepen meer en ziet weer uit als nieuw. Door het onderhoud verleng je de levensduur van de vloer. 

Zo onderhouden wij
rubber- en sportvloeren

Voor het beste resultaat

Stap één

Basisonderhoud

De basisbehandeling is een aanvulling op de reguliere schoonmaak en verwijdert vuil en herstelt kleine beschadigingen. Onze vloerexperts zorgen ervoor dat de vloer er na de behandeling weer prachtig uitziet.

Stap twee

Grondig onderhoud

Afhankelijk van de kwaliteit en staat van de vloer voeren we gemiddeld eens in de vijf jaar grondig onderhoud uit. Onze vloerexperts geven de vloer dan een extra beschermlaag waardoor die beter beschermd is tegen vuil en beschadigingen. Zo verlengen we de levensduur van je vloer met gemiddeld 4 jaar!

Stap drie

Advies & training

Onze vloerexperts weten alles van jouw vloer. Onze kennis delen we graag met jou en met het reguliere schoonmaakbedrijf. Zo halen we samen het beste uit je vloer.

Wij gebruiken duurzame producten en technieken die onze ecologische footprint en die van anderen minimaliseren. Wat we leren en ervaren delen we graag. Wat ons betreft gaan duurzaamheid en exclusiviteit niet samen.

Monique Zuure - Directrice

Secured By miniOrange