Vloeronderhoud zoals experts bieden

Snel, duurzaam en met het beste resultaat

Progenta is de expert voor vloeronderhoud, meubelreiniging en onderhoudsadvies.

Coatings met een 

levensduur van 8 tot 10 jaar!

Direct droog en toegankelijk

Milieuvriendelijk en duurzaam

De beste technieken en de minste zorgen

Daar wordt iedereen gelukkig van

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat vloeren nodig hebben om de perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Die kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Zo zorgen we ervoor dat vloeren en meubels na ons onderhoud weer als nieuw zijn en blijven.

De voordelen van onze onderhoudsmethodes op een rij:

Direct beloopbaar

Geen verstoring van primaire processen

Verlengt de levensduur van de vloer

Kennis & meesterschap in huis

Milieuvriendelijke producten

Duurzame methodes die verspilling tegen gaan

In een paar stappen is de vloer weer als nieuw

Van kantoor tot ziekenhuis

Met het vloeronderhoudsplan voor bedrijven zorgen onze vloerexperts voor het beste resultaat.

Stap één

Inspectie & vloerplan

Wij inspecteren en beoordelen alle vloeren persoonlijk. We brengen onder andere materiaal, geplande gebruiksduur en de huidige staat van de vloer in kaart. Op basis daarvan maken wij het beste onderhoudsplan voor jouw vloer.

Stap twee

Schone zaak

We starten met een grondige reiniging, afgestemd op wat de vloer nodig heeft. Vervolgens komen onze vloermeesters periodiek langs voor de reiniging en een tussentijdse inspectie. Gemiddeld eens per 5 jaar voeren we een grondige of dieptereiniging uit. De staat van de vloer bepaalt de exacte periode tussen deze reinigingen.  

Stap drie

Training schoonmaakbedrijf

Onze kennis delen we graag met het schoonmaakbedrijf of -dienst, de interieurverzorgers die jouw vloer dagelijks of wekelijks reinigen. Wij leren de schoonmakers hoe ze jouw vloer in topconditie houden met de beste methodes, producten en machines.

Wij gebruiken duurzame producten en technieken die onze ecologische footprint en die van anderen minimaliseren. Wat we leren en ervaren delen we graag. Wat ons betreft gaan duurzaamheid en exclusiviteit niet samen.

Monique Zuure

DIRECTEUR

Alleen maar schoon is niet goed genoeg

WIJ DENKEN AAN DE VLOER VAN MORGEN

Duurzaamheid zit in ons DNA. Iedere dag weer vragen we ons af “Kan het beter, sneller en met nog minder belasting van het milieu?” Daarom is het dak van ons pand bedekt met zonnepanelen, rijden we in elektrische auto’s, werken we met milieuvriendelijke permanente coatings en reinigingsmiddelen en gaat ons afval in de recycling. Dat is ook onze insteek wanneer een vloer vervangen moet worden. Wat we kunnen laten hergebruiken, krijgt een tweede leven. Zo is en blijft de cirkel rond.

Secured By miniOrange